Musicplayer

Willson 400 L

Dophorn CS 260

FORMULIER


Laatste nieuws

We zijn zeer verheugd dat David Winch (Solo Tenor Horn International Staff Band) evenals de sectie van de Canadian Staff Band hebben gekozen voor de Willson Tenor Horn.

 

Jos Jansen Zahl Mir Was op You Tube, zie nieuws!

 

 
Agenda
19

Mei
Activiteit: Tubaforum Hammelburg 19. – 24. Mai 2017
Plaats: Hammelburg
Tijd: 10.00
Informatie:
Lees verder... Lees over Tubaforum Hammelburg 19. – 24. Mai 2017

Willson ist beim Tubaforum Hammelburg 2017 mit 2 Willson Artists anwesend: Marty Erickson und Ueli Kipfer sind beiden Dozent.

Natürlich ist Willson durchgehend Tubaforum 2017 mit eine Ausstellung dabei und präsentieren wir die Willson Euphonien und Tuben!

Mehr Info: http://tubaforum.de/?page_id=1558

 

10

Juni
Activiteit: Willson Bastrombone Masterclasses
Plaats: Wijchen
Tijd: 10.00-16.30 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Willson Bastrombone Masterclasses

Tijdens de concerten en trombonedagen die Jos Jansen regelmatig in binnen- en buitenland verzorgt krijgen we vaak het verzoek om privéles bij Jos Jansen te kunnen volgen.
Onder bastrombonisten blijkt een grote behoefte te bestaan aan specialistisch onderwijs van een internationaal artiest als Jos Jansen.
Middels de Willson Bastrombone Masterclasses is dit vanaf heden mogelijk! 

Tijdens deze Masterclasses kan je zelf repertoire en onderwerpen kiezen die je graag behandeld wil hebben.
Dit kan privé-repertoire zijn of stukken die je in het orkest of muziekvereniging speelt.
Uiteraard zal Jos Jansen tijdens deze Masterclasses tevens aandacht besteden  aan de algemene facetten die bij het bastrombonespel belangrijk zijn.
De kosten voor een individuele les van 60 minuten bedragen € 60,- incl. btw.
Deze masterclasses zijn niet voor publiek toegankelijk, de lessen dienen na afloop contant aan Jos Jansen te worden voldaan.

 

De eerste Willson Bastrombone Masterclasses zijn 10 juni 2017 van 10.00 – 16.30 uur bij Schreeven Brass, Celsiusstraat 31, 6604 CV Wijchen.
Je kan jezelf aanmelden het on-line aanmeldformulier onderaan deze informatie, waarin je aangeeft of je tussen 10.00-13.00 uur of tussen 13.30-16.30 uur ingedeeld wil worden.
Je kan een voorkeurstijd aangeven, doch als deze tijd reeds bezet is zullen we een ander tijdstip moeten invullen.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het definitieve tijdstip.

Meld je op tijd aan, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!

 

Klik hier om jezelf on-line aan te melden!
15

Juni
Activiteit: Schwarzwalder Horntage
Plaats: Staufen
Tijd: 10.00
Informatie:
Lees verder... Lees over Schwarzwalder Horntage
Die bereits 20. Schwarzwälder Horntage finden 2017 vom 15. bis 18. Juni statt:
 
Bund Deutscher Blasmusikverbände e.V.
Fundraising Sponsoring
Alois-Schnorr-Str. 10
79219 Staufen
Deutschland
 
Über das interessante Kursangebot, das vielfältige Programm und über die international angesehenen Dozenten können Sie sich hier informieren: http://www.bdb-horntage.de/de/schwarzwaelder_horntage_12.php
 
Am Freitag 16. und Samstag 17. Juni ist Willson-Europe anwesend mit eine Ausstellung von die Willson Hörner!
 
 24

Juni
Activiteit: Willson Trombonedag 24 juni 2017 Roosendaal
Plaats: Roosendaal
Tijd: 10.30 - 16.30 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Willson Trombonedag 24 juni 2017 Roosendaal

Blaasinstrumenten Import Nederland/Willson Europe  organiseert op zaterdag 24 juni 2017 i.s.m. Muziekcentrum van Gorp een Willson Trombonedag in Roosendaal.

Aan deze dag zal Jos Jansen (www.josjansenmusic.nl), o.a. bekend als bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en internationaal solist, zijn medewerking verlenen.
Deze dag is bijzonder interessant voor iedere tenor- en bastrombonist met 3 jaar of meer speelervaring, uiteraard zijn ook musici die op een ander merk trombone spelen dan Willson van harte welkom!!!
Er wordt aandacht besteed aan o.a. de functie van de trombone binnen de brassbands, harmonie- en fanfareorkesten, het specifiek repertoire voor de trombone, ademhaling, embouchure, techniek, klank, moderne technieken, etc.
Tijdens deze dag wordt een trombonechoir gevormd, o.l.v. Jos Jansen zal veel gemusiceerd worden. 
De benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Het betreft hier gevarieerd repertoire, hiervoor zijn diverse werken speciaal voor deze dag geselecteerd. 

De gehele dag staat in het teken van de trombone, Jos Jansen zal tevens zelf enkel stukken voordragen.


Jos Jansen is afkomstig uit Westervoort.

Zoals bij vele professionele blazers het geval is, begon zijn muzikale ontwikkeling bij het plaatselijke harmonie orkest. In dit geval St. Gregorius, waar ook zijn vader en broer speelden.
Met 21 jaar begon hij zijn conservatoriumopleiding in Twente waarna hij deze studie vervolgde in Zwolle, waar hij afstudeerde als muziekdocent.
Vervolgens studeerde hij in Hilversum en werd zo in 1991 uitvoerend musicus.
Jos voelt zich thuis in lichte en klassieke muziekstijlen en is met zijn toegankelijke benadering van muziek inspirerend voor vele muzikanten, en natuurlijk speciaal voor trombonisten.
Jos Jansen was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der koninklijke Marine, daarnaast geeft hij regelmatig workshops en is vaak te gast op toonaangevende trombone festivals.
Met zijn virtuoze spel, een eigen sound en vooral zijn veelzijdigheid weet hij iedere keer een groot publiek aan te spreken.
Als solist verzorgt hij optredens in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.
Dirigent (en trombonist) Jos Jansen speelt exclusief op de Willson 551tAW bastrombone.
Kosten voor deelname aan deze dag bedragen slechts € 15,-.
Aanvang 10.30 uur, afsluiting omstreeks 15.30 uur.

De Willson Trombonedag van 24 juni 2017 wordt georganiseerd bij Muziekcentrum van Gorp, Kade 87, 4703 GD Roosendaal.


Klik hier om je direct aan te melden.

 

 
8

September
Activiteit: Workshop für Posaune
Plaats: auf dem Hesselberg
Tijd: 10.00
Informatie:
Lees verder... Lees over Workshop für Posaune

 08.-10.09.2017, auf dem Hesselberg
Dozenten: Posaunenquartett “Slide Connection”, Willson Artist Jos Jansen (inkl. Konzert)

Instrumentenausstellung Willson Schweiz (Posaunen und Euphonien) 


Jos Jansen, Willson Artist
http://www.willson.ch/en/artist/jos-jansen
https://www.youtube.com/watch?v=7hGDsYQyNc0  

Das Posaunenquartett „slide connection stuttgart“ hat sich im Jahr 2008 in Stuttgart gegründet und besteht seither in unveränderter Form. Gleich zu Beginn erhielt das Ensemble ein Stipendium bei Live Music Now in Stuttgart und hat seither zu verschiedensten Anlässen konzertiert. Durch den homogenen Klang und die stilistische Vielseitigkeit der einzelnen Musiker, ist das junge Posaunenquartett für jeden Anlass ein gefragtes Ensemble.


Mehr info: http://www.bassposaunen.de/Aktuelles/national/national.html


22

September
Activiteit: Sauerländer Horntage
Plaats: Schmallenberg-Bad Fredeburg
Tijd: 10.00
Informatie:
Lees verder... Lees over Sauerländer Horntage

Die 8. Sauerländer Horntage finden vom 22. bis 24. September 2017 statt im

Musikbildungszentrum Südwestfalen

Johannes-Hummel-Weg 1

57392 Schmallenberg-Bad Fredeburg

 

Durchgehend die Sauerländer Horntage gibt es eine Ausstellung mit die Willson Horner!

Informationen unter www.mbz-suedwestfalen.de.21

Oktober
Activiteit: Willson Trombonedag 21 oktober 2017 Veldhoven
Plaats: Veldhoven
Tijd: 10.30 - 16.30 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Willson Trombonedag 21 oktober 2017 Veldhoven

Blaasinstrumenten Import Nederland/Willson Europe  organiseert op zaterdag 21 oktober 2017 i.s.m. de Blaasinstrumentenspecialist een Willson Trombonedag in Veldhoven.Aan deze dag zal Jos Jansen (www.josjansenmusic.nl), o.a. bekend als bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en internationaal solist, zijn medewerking verlenen.Deze dag is bijzonder interessant voor iedere tenor- en bastrombonist met 3 jaar of meer speelervaring, uiteraard zijn ook musici die op een ander merk trombone spelen dan Willson van harte welkom!!!Er wordt aandacht besteed aan o.a. de functie van de trombone binnen de brassbands, harmonie- en fanfareorkesten, het specifiek repertoire voor de trombone, ademhaling, embouchure, techniek, klank, moderne technieken, etc.
De gehele dag staat in het teken van de trombone, Jos Jansen zal tevens zelf enkel stukken voordragen.Tijdens deze dag wordt een trombonechoir gevormd, o.l.v. Jos Jansen zal veel gemusiceerd worden.De benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.Het betreft hier gevarieerd repertoire, hiervoor zijn diverse werken speciaal voor deze dag geselecteerd. 

Jos Jansen is afkomstig uit Westervoort. Zoals bij vele professionele blazers het geval is, begon zijn muzikale ontwikkeling bij het plaatselijke harmonie orkest. In dit geval St. Gregorius, waar ook zijn vader en broer speelden.Met 21 jaar begon hij zijn conservatoriumopleiding in Twente waarna hij deze studie vervolgde in Zwolle, waar hij afstudeerde als muziekdocent.Vervolgens studeerde hij in Hilversum en werd zo in 1991 uitvoerend musicus.Jos voelt zich thuis in lichte en klassieke muziekstijlen en is met zijn toegankelijke benadering van muziek inspirerend voor vele muzikanten, en natuurlijk speciaal voor trombonisten.Jos Jansen was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der koninklijke Marine, daarnaast geeft hij regelmatig workshops en is vaak te gast op toonaangevende trombone festivals.Met zijn virtuoze spel, een eigen sound en vooral zijn veelzijdigheid weet hij iedere keer een groot publiek aan te spreken.Als solist verzorgt hij optredens in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.Jos Jansen speelt exclusief op de Willson 551TAW bastrombone.

De Willson Trombonedag van 21 oktober 2017 wordt georganiseerd bij de Blaasinstrumentenspecialist, Provincialeweg 3, 5503 HA, Veldhoven.Kosten voor deelname aan deze dag bedragen slechts € 15,-.Aanvang 10.30 uur, afsluiting omstreeks 15.30 uur.

Klik hier om je direct aan te melden.

Archief Open
Jos Jansen "Ik verkoop lucht" - 11-09-2011
Willson Euphoniumdag - 18-11-2012
Willson Trombone Workshop - 02-03-2013
Concert Chr. Muz. Ver. "Euphonia" met gastsolist Jos Jansen - 02-03-2013
14. INTERNATIONALER FORTBILDUNGSKURS für Tuba, Euphonium, Bariton und Tenorhorn - 06-05-2013
Willson Euphonium Workshop - 28-05-2013
Willson Cornet Workshop - 04-07-2013
Willson Euphoniumtag 14. September - 14-09-2013
Nationale Taptoe - 26-09-2013
Frankfurt Music Fair 2014 - 12-03-2014
Arti@work: Willson Euphoniumdag Oirschot o.l.v. Kobus Verheij - 17-05-2014
Jos Jansen zwaait af - 09-10-2014
Willson Euphonium Academy - 25-10-2014
Willson Trombonedag o.l.v. Jos Jansen - 08-11-2014
Willson Euphonium Academy - 17-01-2015
Willson euphoniumdag is.m. Vlamo o.l.v. Kobus Verheij - 24-01-2015
Willson Euphonium Academy - 07-02-2015
Willson Euphonium Academy - 09-02-2015
Willson Euphonium Academy - 27-02-2015
Willson Euphonium Academy - 28-02-2015
Willson Euphonium Academy - 11-04-2015
Willson Euphonium Academy - 17-04-2015
Willson Euphonium Academy - 18-04-2015
Willson Euphonium Academy - 11-05-2015
Willson Euphonium Academy - 05-06-2015
Willson Euphonium Academy - 06-06-2015
Willson Euphonium Academy - 20-06-2015
Willson Trombonedag Sint Annaparochie - 05-11-2016
Willson Trombonedag IJsselmuiden - 12-11-2016
Willson Posaunentag 11. Februar 2017 in Dettingen an der Erms - 11-02-2017
Willson Euphoniumtag 18. Februar 2017 Frankfurt - 18-02-2017
IPV-Symposium Mannheim 2017 - 09-03-2017
Norddeutsche Horntage - 15-03-2017
Willson Tromboneworkshop Wijchen - 31-03-2017
Euphonium Workshop, Dettingen an der Erms - 22-04-2017

realisatie: oscreative

Warning: mysql_free_result(): 22 is not a valid MySQL result resource in /home/users/willxftp/willson-europe.com/index.php on line 293