Musicplayer

Willson 400 L

Dophorn CS 260

FORMULIER


Laatste nieuws

We zijn zeer verheugd dat David Winch (Solo Tenor Horn International Staff Band) evenals de sectie van de Canadian Staff Band hebben gekozen voor de Willson Tenor Horn.

 

Jos Jansen Zahl Mir Was op You Tube, zie nieuws!

 

 
Agenda-item uit het archief:

Willson Trombonedag 16 maart 2019 Assen
2019-03-16 - Plaats:Assen


Blaasinstrumenten Import Nederland/Willson Europe  organiseert op zaterdag 16 maart 2019 i.s.m. Muziekbond Groningen Drenthe een Willson Trombonedag in Assen.

Aan deze dag zal Jos Jansen (www.josjansenmusic.nl), o.a. bekend als bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en internationaal solist, zijn medewerking verlenen.
Deze dag is bijzonder interessant voor iedere tenor- en bastrombonist met 3 jaar of meer speelervaring, uiteraard zijn ook musici die op een ander merk trombone spelen dan Willson van harte welkom!!!
Er wordt aandacht besteed aan o.a. de functie van de trombone binnen de brassbands, harmonie- en fanfareorkesten, het specifiek repertoire voor de trombone, ademhaling, embouchure, techniek, klank, moderne technieken, etc.

De gehele dag staat in het teken van de trombone, Jos Jansen zal tevens zelf enkel stukken voordragen.
Tijdens deze dag wordt een trombonechoir gevormd, o.l.v. Jos Jansen zal veel gemusiceerd worden. 
De benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Het betreft hier gevarieerd repertoire, hiervoor zijn diverse werken speciaal voor deze dag geselecteerd. 


Jos Jansen is afkomstig uit Westervoort.
Zoals bij vele professionele blazers het geval is, begon zijn muzikale ontwikkeling bij het plaatselijke harmonie orkest. In dit geval St. Gregorius, waar ook zijn vader en broer speelden.
Met 21 jaar begon hij zijn conservatoriumopleiding in Twente waarna hij deze studie vervolgde in Zwolle, waar hij afstudeerde als muziekdocent.
Vervolgens studeerde hij in Hilversum en werd zo in 1991 uitvoerend musicus.
Jos voelt zich thuis in lichte en klassieke muziekstijlen en is met zijn toegankelijke benadering van muziek inspirerend voor vele muzikanten, en natuurlijk speciaal voor trombonisten.
Jos Jansen was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der koninklijke Marine, daarnaast geeft hij regelmatig workshops en is vaak te gast op toonaangevende trombone festivals.
Met zijn virtuoze spel, een eigen sound en vooral zijn veelzijdigheid weet hij iedere keer een groot publiek aan te spreken.
Als solist verzorgt hij optredens in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Tsjechiƫ, Italiƫ, Oostenrijk en Zwitserland.
Jos Jansen speelt exclusief op de Willson 551TAW bastrombone.


De Willson Trombonedag van 16 maart 2019 wordt georganiseerd in:
Multifunctioneel Centrum Het Schakelveld te Assen.
Witterhoofdweg 1
9405 HX Assen


Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt slechts ā‚¬ 25,-, in dit bedrag zijn alle kosten voor lunch, koffie en thee inbegrepen.
Aanvang 10.30 uur, einde programma is omstreeks 15.30 uur.

Ga naar http://www.selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=21045 |wproSelectionStart||wproSelectionEnd|om je direct aan te melden.

or meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden of neem contact op met B.I.N. (tel. 0182 644000 of info@selmer.nl ).


realisatie: oscreative